Fatal error: Uncaught Error: Class 'FacebookPixelPlugin\Integration\FacebookWordpressFormidableForm' not found in D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-content\plugins\official-facebook-pixel\core\FacebookWordpressPixelInjection.php:37 Stack trace: #0 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-content\plugins\official-facebook-pixel\facebook-for-wordpress.php(63): FacebookPixelPlugin\Core\FacebookWordpressPixelInjection->__construct() #1 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-includes\class-wp-hook.php(286): FacebookPixelPlugin\FacebookForWordpress->registerPixelInjection('') #2 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-includes\class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #3 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-includes\plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #4 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-settings.php(450): do_action('init') #5 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-config.php(73): require_once('D:\\wwwroot\\netn...') #6 D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-load.php(37): require_once('D:\\wwwroot\\net in D:\wwwroot\netnewsledger.com\_root\wp-content\plugins\official-facebook-pixel\core\FacebookWordpressPixelInjection.php on line 37